15796 de Grote Larousse van de Gastronomie. Encyclopedie van de culinaire wereld, de ingrediënten en de bereidingen, Ede, Zomer & Keuning, 1989 , 1e druk, kunstleer, gr.8vo, 1075pp, met talrijke kleurenfoto's, mooie exemplaren, z.g.a.n., pakket E 27,90
17895 Da Mosto F., Francesco's kitchen, 2007 , 1st edition, boards+dj, kl.4vo, 320pp, with numerous photographs, fine copy E 16,90
16091 David E., Drie klassieken. De mediterrane keuken. De Franse landelijke keuken. Zomers gerechten, 2004 , 1e druk, linnen+omslag, 520pp, met ills., Bussum, Pereboom, pakket E 24,40
9126 Davidis H, Keukenboek, Utrecht, de Erven F.Bohn, 1867 , 1e druk, halfleer, kl.8vo, 292pp, band op diverse plaatsen beschadigd, maar boek in goede stevige staat E 38,90
11570 Farrow J., Smoothies. sappig & fruitig, lekker & gezond, 2003 , 1e druk, karton+omslag, 4vo, 144pp, met talrijke foto's E 22,40
|
LL
|
16613 Giphart R. e.a., Eten, drinken en slapen. Lees-kookboek met (on)mogelijke recepten voor thuis, 2010 , 1e druk, karton, 4vo, 224pp, Librije Beheer BV, z.g.a.n. E 16,90
16320 Janssen Miraglia L., Sicilicious. Een culinaire ontdekkingsreis door Sicilië, 2010 , 1e druk, karton+omslag, kl.4vo, 240pp, met talrijke foto's, Karakter, z.g.a.n. E 17,90
18317 Manden A.C., Recepten van de Haagsche kookschool, 1900 , 13e druk, halfleer, 354pp, 's Gravenhage: Gebr. van Cleef, roestvlekkig. E 22,40
17866 Oliver J., De basis van het koken / The naked chef / Happy days met The Naked Chef / Jamie's dinners, A'dam, Kosmos, 2004 , 1e druk, karton+besch.omslag, kl.4vo, 320pp, 4 boeken samen E 22,40
|